24 uur CV service

Met behulp van onze partner van de storingsdienst bieden wij een 24-uurs service die u kunt raadplegen in gevallen van nood of storingen. De storingsdienst stuurt zo spoedig mogelijk een cv monteur om uw probleem op te lossen.

Meer informatie

CV Onderhoud

Een goed onderhouden CV-Installatie is en must voor uw woongenot. Niet alleen de betrouwbaarheid van warmte en warm water, maar ook uw gezondheid wordt gewaarborgd.

Meer informatie

CV-Ketel vervangen

Vaak dient een cv-ketel na ongeveer 14 jaar vervangen te worden. Is uw bestaande cv-ketel inderdaad zo oud, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk ook een flinke energierekening. Het plaatsen van een nieuwe CV-ketel zorgt direct voor een kostenbesparing.

Meer informatie

Stookservice Budel

Zit u op de bank te bibberen van de kou en blijft u maar grijpen naar een dekentje of een dikke wintertrui? Gooi het dekentje aan de kant en bel ons! Stookservice Budel heeft ruim 25 jaar ervaring in verwarming. Tevens zijn wij erkende gas & water technische installateurs en aangesloten bij Uneto-Vni.

Voorkom de kou in uw huis door regelmatig onderhoud van uw cv. Wij bieden jaarlijkse service pakketten voor cv-ketel onderhoud waardoor u nooit meer in de kou komt te staan. Maak direct een afspraak voor een cv monteur in Budel en omgeving!

 

U kunt bij ons terecht voor:

  • jaarlijkse cv service
  • cv-ketel onderhoud
  • cv-ketel vervangen
  • cv-ketel aanpassen

Kwaliteitsmerken

Wij zijn gespecialiseerd in meerdere gerenommeerde merken zoals:
Intergas, Remeha, Nefit, AGPO, Ferroli.


24-uurs service

Met behulp van onze partner van de storingsdienst bieden wij een 24-uurs service die u kunt raadplegen in gevallen van nood of storingen. Destoringsdienst stuurt zo spoedig mogelijk een cv monteur om uw probleem op te lossen.
 

Dagelijkse openingstijden

Geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00.
's Avonds en in het weekend wordt u doorgeschakeld naar de 24-uurs dienst.